Cojali Group

Cojali Group

Nederlandse Jaltest Blog

lunes, 30 de junio de 2014

Cojali Groep aanwezig op Automechanika Frankfurt 2014

automechanika-frankfurt-2014Na een groot success tijdens de laatste editie van de Automechanika Frankfurt 2012, zal de Cojali Groep weer deelnemen aan de komende en meest belangrijke internationale beurs in de automotive industrie.

automechanika-frankfurt-2014-2
De Cojali Groep laat u graag de laatste ontwikkelingen en innovaties zien op het gebied van onderdelen voor luchtdruk remsystemen, koelsystemen, elektronica en elektrische componenten, gereviseerde elektronische onderdelen en natuurlijk multimerk diagnose apparatuur voor bedrijfsvoertuigen.
Één van de noviteiten die we onder de aandacht willen brengen is de Jaltest Telematica Diagnose die u in staat stelt om de conditie en bewegingen van het voertuig real-time te volgen. Hiermee kunt u het wagenpark optimaal inzetten en stelt u in staat om u vloot zo efficiënt mogelijk in te zetten. 
Dus mis deze kans niet en bezoek ons op de Automechanika Frankfurt van 16 tot 20 september 2014. U vindt ons op twee verschillende stands:
automechanika-frankfurt-2014-3
Stand Cojali: Hal 6.0 Stand B30
Op deze stand zullen de volgende onderdelen worden ten toon gespreid; onderdelen voor koelsysteem, koppelingsbekrachtigers, remstellers, rem- en veerremcilinders, luchtremkleppen, remklauw revisiesets, elektrische- en elektronika onderdelen also ok de laatste ontwikkeling van de Cojali e-ABS. 
Stand Jaltest: Hal 8.0 Stand C75
Op deze stand vindt u de Multimerk Diagnose Software en apparatuur, telematics diagnose, Jaltest ETM, diagnose voor elektronische EBS/ABS modules, Jaltest GRP, werkplaats management software, training programma’s en technische ondersteuning.
We zien u graag op de belangrijkste beurs van het jaar!Klik op de afbeelding om de catalogus te downloaden: 

No hay comentarios:

Publicar un comentario