Cojali Group

Cojali Group

Nederlandse Jaltest Blog

jueves, 8 de mayo de 2014

Beschikbare functies in EDC 7 IN MAN TGA

Dit document zal u enkele van de belangrijkste beschikbare functionaliteiten tonen van de Electronic Diesel Control van een MAN TGA.
edc-1

Als eerste moeten we naar de vrachtwagens selectie en daar het merk kiezen die we nodig hebben, in dit geval, MAN.

Daarna selecteren we het Model en het System:
edc-4
Zodra we het juiste systeem hebben geopend en we met succes zijn aangesloten, zullen we in staat zijn om de verschillende functionaliteiten die voor het systeem beschikbaar te bekijken:
edc-5
Met de diagnose functie zullen we eerst een diagnose uitvoeren op het systeem en in staat zijn om de mogelijke fouten die in dat systeem te lezen. Rechtstreeks verband houdend met deze functie , zullen we de fouten vinden zoals hieronder getoond . Met deze functie zullen we in staat zijn om de fouten te wissen nadat we ze hebben gerepareerd op de vrachtwagen .
edc-6
De tweede functie die we kunnen vinden heet  SYSTEEMGEGEVENS. Wanneer we het aanklikken zullen we ECU-gegevens en OPERATION-gegevens vinden . Binnen Ecu gegevens zullen we de opgenomen informatie in de ECU vinden:
edc-7 edc-8
Als in plaats daarvan we op OPERATION-gegevens klikken, zullen we een aantal belangrijke gegevens krijgen , bijvoorbeeld uitlaatgas, injectie stroom, service data en startmotor :
edc-9 edc-10
De volgende functionaliteiten beschikbaar in systeem is PARAMETERS. In deze functie zult u in staat om twee verschillende acties uit voeren: Reset van Mil Lamp en Begrenzing van het koppel , en reset van de correctiefactor van de Lambda- sonde.
edc-11
Doormiddel van het klikken op de knop MEASSURES zijn we in staat om de verschillende metingen te modificeren namelijk; Km/h, Miles/h, Bar, ATM, ºC, ºF,...
edc-12 edc-13
Binnen de functie ACTUATE COMPONENTS, zijn we in staat zijn om de verschillende componenten direct gerelateerd aan de EDC in- en uitschakelen:
edc-14 edc-15.
En tenslotte, binnen ONDERHOUD zijn we in staat zijn om de waarden na het wijzigen van het roetfilter te annuleren:
edc-16
Dit zijn de belangrijkste functionaliteiten we tegenwoordig binnen de EDC 7 in MAN TGA ontwikkelen.
We hopen dat u het zeer nuttig vond.
Met vriendelijke groet,

Héctor Agudo 
Export Department

No hay comentarios:

Publicar un comentario