Cojali Group

Cojali Group

Nederlandse Jaltest Blog

lunes, 9 de junio de 2014

Jaltest beschikbaar voor meeste Aziatische merken in Zuid-Amerika

Met het vrijgeven van versie 13.2 is het mogelijk voor de Jaltest gebruikers om ook diagnose uit te voeren op merken als Hino, Hyundai, UD en Isuzu. Deze belangrijke ontwikkeling zorgt voor een accuratesse en informatie bij diagnose van deze belangrijke merken.Hino is één van de vooraanstaande merken van zware vrachtwagens, speciaal als het gaat om kippers en internationaal transport in de landen als Ecuador en Peru.

Jaltest is er nu voor de vrachtwagen types 300, 500 en 700 plus de DUTRO bestelwagen reeks. Dit zijn dan ook de belangrijkste modellen uit de Hino range die special worden gemaakt voor Zuid-Amerika.De afgelopen twee jaar was Hyundai het best verkopende merk in Zuid-Amerika en met de nieuwe versie van Jaltest kunnen nu dus ook de bestverkopende trucks en bestelwagens onderhouden worden.

De Jaltest gebruikers kunnen nu de Hyundai modellen TRAGO en HD Series in hun diagnose apparaat vinden. Maar ook de bestelwagens, pick-ups en lichte bedrijfswagens van Hyundai zoals de Galloper, Grace, H-100, Libero, Porter,Santa Fe,Starex and Trajet kunnen zij vinden in de krachtige diagnose tool van Jaltest.Ook Isuzu is in de selectie van het het Jaltest Project naar voren gekomen met modellen als C-, E-, F-, G- and N-serie, voor de zware vrachtwagens en de D-MAX, Crosswind, Rodeo, Space Cab en enkele andere voor de middelzware- en lichte bedrijfswagens.

Het meest opvallende merk is misschien wel UD trucks. UD trucks komt voort uit Nissan Diesel, wat in 2007 is overgenomen door Volvo Trucks en is in de laatse drie jaar de snelste stijger als het gaat om de verkoopcijfers in Zuid-Amerika.

UD truck heeft zijn plaats gevonden in de verschillende Zuid-Amerikaanse markten en staat bekend om beste prijs-kwaliteits verhouding.


It is the result of an alliance between several manufacturers, being Nissan the one to contribute the most with its experience in order to create a set of truck models which are increasing, especially in countries with an economic profile which is below the average. 
Bolivia, Ecuador, Peru en  Chile zijn de meest belangrijke landen voor dit merk.In Jaltest vindt je vanaf versie 13.2 de belangrijkste UD truck modellen als 1400, 1800, 2000, 2300, 2600, 3300 en zijn varianten. 

Samengevat kun je stellen dat Jaltest in de nieuwste software versie ook deze moeilijke Aziatische voertuigen van de Zuid-Amerikaanse markt geen probleem meer zijn voor de vrachtwagen monteur.


No hay comentarios:

Publicar un comentario